Rdz 1, 26-27 w literaturze patrystycznej (Wybór cytowań) - Klauza, Karol; Rusek, Anna (Vox Patrum, 1986)
Hoc in elencho enumerantur apud selectos Patres loca, in quibus sententiae biblicae Gen 1, 26-27 afferuntur.