Listy św. Augustyna obrazem jego duszy - Eborowicz, Wacław (Vox Patrum, 1987)
Hac in dissertatiuncula auctor in fundamento Demetrii sententiae "epistolam imaginem animae auctoris esse" S. Augustini animam ac vitam spiritualem, quae ex illius epistolis patent, exponit.