Barbara Poniatowska, Św. Ambroży, Pouczenie dziewicy i wieczne dziewictwo Najświętszej Maryi Panny (Wstęp, przekład, komentarz), Lublin 1987, maszynopis, s. XXV + 56. - Longosz, Stanisław (Vox Patrum, 1987)
review