List apostolski "Augustinum Hipponensem" Ojca Świętego Jana Pawła II do biskupów, kapłanów, rodzin zakonnych i wiernych kościoła katolickiego w 1600 rocznice nawrócenia św. Augustyna biskupa i doktora kościoła - II, Jan Paweł (Vox Patrum, 1988)
document of Church