Nazewnictwo eucharystyczne u św. Augustyna. Aspekt filologiczny - Wójtowicz, Henryk (Vox Patrum, 1988)
Nomina eucharistica, quae in operibus sancti Augustini habemus, plurima, nobis etiam perutilia, ad res magnas exprimendas apta sunt, varietate nos delectant mentemque nostram movent.