Święty Jan Chryzostom, Homilie do Drugiego Listu św. Pawła Apostoła do Koryntian (Hom. 1-3) (In epistulam II ad Corinthios argumentum et homiliae 1-3, CPG 4429) - Paciorek, Antoni (Vox Patrum, 2018)
brak