Święty Roman Melodos, Kontakion na święto „Spotkania Pana” – „Ofiarowania Jezusa w Świątyni Jerozolimskiej” (Contacium in Hypapante Domini, CPG 7570; hymn 14) - Degórski, Bazyli (Vox Patrum, 2018)
brak