Święty Grzegorz z Nyssy, Na słowa: „Wtedy także sam syn podda się temu, który poddał mu wszystko” (1Kor 15, 28) (In illud: Tunc et ipse Filius, CPG 3151) - Przyszychowska, Marta (Vox Patrum, 2018)
nie dotyczy