Augustyn z Hippony, "O kłamstwie", przekład, wprowadzenie i komentarz ks. Łukasz Libowski, Wydawnictwo Scriptum, Kraków 2022, ss.239 - Wilk, Piotr (Vox Patrum, 2024)
Review of the book: Augustyn z Hippony, "O kłamstwie", transl and ed. Rev. Łukasz Libowski, Wydawnictwo Scriptum, Kraków 2022, pp. 239