Jan Chryzostom, O niepoznawalności Boga, O Opatrzności, wprowadzenie, tł. z języka greckiego, opracowanie naukowe i indeksy Karolina Kochańczyk-Bonińska, Pisma Starochrześcijańskich Pisarzy 89, Warszawa 2023, ss. 169. - Szczur, Piotr (Vox Patrum, 2024)
Review of the book: Jan Chryzostom, O niepoznawalności Boga, O Opatrzności, wprowadzenie, tł. z języka greckiego, opracowanie naukowe i indeksy Karolina Kochańczyk-Bonińska, Pisma Starochrześcijańskich Pisarzy 89, Warszawa 2023, pp. 169.