Dziewiętnasta Międzynarodowa Konferencja Studiów Patrystycznych (XIX International Conference on Patristic Studies, Oksford, Wielka Brytania, 5-9 sierpnia 2024) - Wysocki, Marcin (Vox Patrum, 2024)
Report of the Nineteenth International Conference on Patristic Studies, held August 5-9, 2024, in Oxford, United Kingdom.