Jan Chryzostom, Homilie do Listu św. Pawła do Efezjan, przekład z języka greckiego opatrzony wprowadzeniem i notami ks. Antoni Paciorek, Biblia Ojców 10, Edycja Świętego Pawła, Częstochowa 2025, ss. 388 - Pochwat, Józef (Vox Patrum, 2025)
Review of the book: Jan Chryzostom, Homilie do Listu św. Pawła do Efezjan (John Chrysostom, Homilies on the Letter of St. Paul to the Ephesians), ed. and transl. by Rev. Antoni Paciorek, Biblia Ojców 10, Częstochowa: Edycja Świętego Pawła 2025.