Izydor z Sewilli, O posługach kościelnych. Pamięci Doktora Roberta Sawy (1966-2018), tł. Tatiana Krynicka – Adam Wilczyński – Robert Sawa, Biblioteka Kieleckich Studiów Teologicznych 23, Jedność, Kielce 2024, ss. 142 - Longosz, Stanisław (Vox Patrum, 2025)
Review of the book: Izydor z Sewilli, O posługach kościelnych. Pamięci Doktora Roberta Sawy (1966-2018). Z języka łacińskiego tł. Tatiana Krynicka – Adam Wilczyński – Robert Sawa, Biblioteka Kieleckich Studiów Teologicznych 23, Kielce, Jedność 2024.