Софія Київська: Візантія. Русь. Україна, Випycк II: Збірка наукових праць присвячена 150-литтю з дня народження Дмитра Власовича Айналова (1862-1939 рр.), відповідальний редактор: Пaвло С. Сохань, упорядники: Дмитро С. Гордієнко – Вячеслав В. Корнієнко, К - Kochanek, Piotr (Vox Patrum, 2018)
nie dotyczy