Kazimierz Zakrzewski. Historia i polityka, pod redakcją Małgorzaty Dąbrowskiej, Warszawa – Łódź 2015, Instytut Pamięci Narodowej – Komisja Ścigania Zbrodni przeciw Narodowi Polskiemu – Uniwersytet Łódzki, ss. 343. - Kochanek, Piotr (Vox Patrum, 2018)
nie dotyczy