Ранні Отці Церкви. Антологіа, за редацією Марії Горячої, Витоки християнства 1: Джерела 1, Львів 2015, Видавництво Українського Kатолицького Університету, cc. 512. - Kochanek, Piotr (Vox Patrum, 2018)
nie dotyczy