Uroczystość wręczenia księgi jubileuszowej (64. tomu „Vox Patrum”) Księdzu Profesorowi Józefowi Wolińskiemu (Paryż – Issy-les-Moulineaux, 1 X 2016) - Grzywaczewski, Józef (Vox Patrum, 2018)
nie dotyczy