Św. Nicetas z Remezjany, Pisma, tłum. Marta Przyszychowska – ks. Przemysław Szewczyk – Leon Nieścior OMI, wstęp i opracowanie Leon Nieścior OMI, Biblioteka Ojców Kościoła, Kraków 2015, Wydawnictwo M, ss. 118. - Grzywaczewski, Józef (Vox Patrum, 2016)
nie dotyczy