III Ogólnopolska Konferencja Bizantynistyczna z cyklu wybrane aspekty kultury bizantyńskiej, pt. „Doktryny geopolityczne i ideologie władzy w cesarstwie bizantyńskim oraz ich oddziaływanie na bałkany” (Lublin, 26-27 XI 2015) - Kochanek, Piotr (Vox Patrum, 2018)
nie dotyczy