Święci bohaterowie (bohaterki). Literackie konstrukcje bohaterstwa w późnoantycznej i wczesnośredniowiecznej hagiografii (Koninklijke Academie voor Nederlandse Taal en Letterkunde, Ghent, 18-20 II 2016) - Figiel, Józef (Vox Patrum, 2018)
nie dotyczy