Ks. Michał Krawczyk, Ojcowie Kościoła a życie społeczne w cesarstwie rzymskim przełomu IV i V wieku. Zagadnienia wybrane o formacji kapłańskiej, Radom 2014, ss. 161. - Wróbel, Tomasz (Vox Patrum, 2018)
nie dotyczy