Ks. Marek Starowieyski, Zapytaj zwierząt, pouczą, czyli opowiadania wczesnochrześcijańskich pisarzy o zwierzętach, OŻ 20, Kraków 2014, Wydawnictwo WAM, ss. 474. - Pyzik-Turska, Małgorzata (Vox Patrum, 2018)
nie dotyczy