Stanisław Kalinkowski, Ελληνιστι ειδεναι. Język grecki. Podręcznik dla studentów teologii, Ćwiczenia opracował ks. Krzysztof Siwek, Lingua Sacra 1, Warszawa 2012, Wydawnictwo „Verbinum”, ss. 329. - Sobiło, Bogdan (Vox Patrum, 2014)
nie dotyczy