Międzynarodowa Konferencja Patrystyczna w KUL: „Między «religio licita» a «religio regalis». Kościół i teologia czasu przemian (w 1700. rocznicę „edyktu mediolańskiego”) - Figiel, Józef (Vox Patrum, 2012)
nie dotyczy