Św. Jan Chryzostom, Ze względu na niebezpieczeństwo rozpusty należy się żenić (In illud: „Propter fornicationes unusquisque suam uxorem habeat”, CPG 4377) - Krynicka, Tatiana; Longosz, Stanisław (Vox Patrum, 2011)
nie dotyczy