Ks. Grzegorz Mariusz Baran, Motyw synostwa Bożego w „In Johannis Evangelium tractatus” oraz „In Johannis Epistolam ad Parthos tractatus”, Tarnów 2010, Biblos, ss. 262. - Longosz, Stanisław (Vox Patrum, 2011)
nie dotyczy