Ks. Józef Pochwat MS, Sprawiedliwość i miłosierdzie: studium „Kazań do ludu” św. Cezarego z Arles, Kraków2008, Wydawnictwo La Salette Księży Misjonarzy Saletynów, ss. 171. - Zmorzanka, Anna Z. (Vox Patrum, 2011)
nie dotyczy