Ortodoksja, herezja, schizma w Kościele starożytnym w 1600. rocznicę dysputy św. Augustyna z donatystami w 411 r. (Sekcja Patrystyczna, Stary Sącz, 19-21 IX 2011) - Longosz, Stanisław (Vox Patrum, 2018)
nie dotyczy