Ks. Piotr Szczur, Problematyka społeczna w późnoantycznej Antiochii na podstawie nauczania homiletycznego Jana Chryzostoma, Lublin 2008, Wydawnictwo KUL, ss. 634. - Częsz, Bogdan (Vox Patrum, 2009)
nie dotyczy