Augustyn z Hippony, Listy 128-129 [do Marcelina] - Kołosowski, Tadeusz (Vox Patrum, 2019)
Przekład z języka łacińskiego znajdujących się w zbiorze korespondencji św. Augustyna dwu listów: 128 i 129 na język polski opatrzony przypisami i wstępem.