Sprawozdanie z wyjazdu naukowego do Rzymu doktorantów Instytutu Historii Kościoła i Patrologii KUL w dniach 5-11 maja 2019 r. - Pyszna, Joanna; Laurynenka, Katsiaryna (Vox Patrum, 2019)
Sprawozdanie z wyjazdu.