Odpowiedź na recenzję ks. L. Gładyszewskiego: Jerzy Andrzej Wojtczak-Szyszkowski, Fides et traditio. Wybór tekstów autorów wczesnego chrześcijaństwa, Warszawa 2006, ss. 368 - VoxP 48 (2005) s. 423-425. - Wojtczak-Szyszkowski, Jerzy (Vox Patrum, 2007)
review