Ojcowie Kapadoccy w nauczaniu Jana Pawła II - Widok, Norbert (Vox Patrum, 2007)
Continet hoc opusculum verba citata de operibus Patrum Cappadociae adhibita ab Ioanne Paulo II in „Angelus Domini”, in institutionibus inter audientias generales dictis, in homiliis in Basilica S. Petri seu Romae habitis et in orationibus ad tempus locutis. Horum Papa pleraąue verba inter audientias generales protulit ea ratione, ąuoniam natura institutionis apud Papam prope actioni pastorali Patrum Ecclesiae est. Nam ut pastores in primis religionis Christianae saeculis, ita Summus Pontifex nostris temporibus, Ioannes Paulus II, eandem doctrinam ad fidem et mores pertinentiam susceperunt.