Sv. Augustin, O krestanskej nauke, preloźila M. Andokova; O milosti a slobodnej vóli, preloźil R. Horka, Bibliotheca Antiqua Christiana - Kresfanska Anticka Biblioteka, Patrimonium zv. 3, Preśov 2004, Vydavatel’stvo Petra, ss. 223 - Pietas, Leander Tadeusz (Vox Patrum, 2007)
review