Menologion. Życiorysy świętych opracował i teksty liturgiczne przetłumaczył na język polski o. Roman Piętka MIC, Kostomłoty - Warszawa 2007, Wydawnictwo Księży Marianów, ss. 432 - Longosz, Stanisław (Vox Patrum, 2007)
review