Literatura Grecji starożytnej, pod redakcją H. Pobielskiego, t. 1: Epika – liryka – dramat; t. 2: Proza historyczna – krasomówstwo – filozofia i nauka – literatura chrześcijańska, Lublin 2005, Wydawnictwo Towarzystwa Naukowego KUL, ss. VII + 955; VIII + 1 - Popowski, Remigiusz (Vox Patrum, 2004)
review