Starożytne zabytki Kościoła mówią o wierze pierwszych chrześcijan. Przesłanie Jana Pawła II z okazji 150. rocznicy powstania Papieskiej Komisji Archeologii Sakralnej (1852-2002) - II, Jan Paweł (Vox Patrum, 2003)
document