Epifaniusz z Salaminy, Pisma przeciw obrazom (Libellus contra imagines; Epistula ad Theodosium imperatorem; Testamentum ad cives; Epistula dogmatica, CPG 3749-3752). - Longosz, Stanisław; Dylewska, Maria Magdalena (Vox Patrum, 2003)
translation