Bazil Veľký, Listy II. Hexaémeron, preložil, úvodnú štúdiu a vysvetlivky napísal a registre zostavil Daniel Škoviera, Bibliotheca Antiqua Christiana 2, Prešov 2002, Náboženské vydavateľstvo PETRA, ss. 295 + nlb. 1 + mapa 1 - Pietras, Tadeusz Leander (Vox Patrum, 2003)
review