Wczesnochrześcijańskie traktaty o wcieleniu - Longosz, Stanisław (Vox Patrum, 2000)
Hac in introductione omnia graeca et latina opera Patrum de incarnatione Verbi scripta enumerantur ac brevissime explicantur.