Terminy: to soma, he sarks w komentarzu Dydyma Aleksandryjskiego do Księgi Rodzaju - Nakonieczny, Rafał (Vox Patrum, 2000)
Hoc in articulo de significatu vocabuiorum to soma, he sarks in anthropołogia Didymi Alexandrini in eiusdem Commentario in Genesin proposita tractatur