Teresa Wolińska, Stosunki papieża Grzegorza Wielkiego z dworem cesarskim i administracją bizantyńską, Piotrków Trybunalski 1998, Wydawnictwo Filii Kieleckiej WSP, s. 272 - Dybski, Henryk (Vox Patrum, 1998)
review