Filokalia. Teksty o modlitwie serca, przekład i opracowanie ks. Józef Naumowicz, Tyniec-Kraków 1998, Wydawnictwo Benedyktynów – Wydawnictwo M, ss. 327 - Straszewicz, Marzenna (Vox Patrum, 1998)
review