Józefa Danuta Środoń, Latine legimus et dicimus. Podręcznik do języka łacińskiego dla klasy I, II, III i IV o profilu biologiczno-chemicznym, cz. I-III, Rzeszów 1995-1997, Wyższe Seminarium Duchowne w Rzeszowie, ss. 101+115-195 - Wójtowicz, Henryk (Vox Patrum, 1997)
review