Bibliografia katechetyczna 1945-1995, oprac. Roman Murawski SDB przy współpracy R. Czekalskiego i J. Tochmańskiego, Warszawa 1999, Wydawnictwo Akademii Teologii Katolickiej, ss. 343 - Marczewski, Marek (Vox Patrum, 1999)
review