Bazil Vel’ky sv., Povzbudenie mladým, [aby využívali hodnoty svetskej literatury]. Listy, I (r. 357-374), preložil a vysvetlivky spracoval Daniel Škoviera, uodnú študiu napísal Cyril Šesták SJ, register zostavil Andrej Škoviera, Prešov 1999 - Pietras, Tadeusz Leander (Vox Patrum, 1999)
review