Michał Kosznicki, Kształcenie i wychowanie w literaturze zachodniego chrześcijaństwa od I do IV wieku, Gdańsk 1999, Wydawnictwo Uniwersytetu Gdańskiego, ss. 188 - Eckmann, Augustyn (Vox Patrum, 1999)
review