Jolanta M. Marszalska, Katalog inkunabułów biblioteki Wyższego Seminarium Duchownego w Tarnowie, Tarnów 1997, Wyższe Seminarium Duchowne w Tarnowie, ss. 154 - Longosz, Stanisław (Vox Patrum, 1999)
review