Pozdrowienie Nersesa Bedrosa XIX Tarmouni, Ormiańskiego Patriarchy Cylicji, podczas boskiej liturgii w rycie armeńskim z okazji 1700 rocznicy chrztu narodu armeńskiego w Bazylice św. Piotra w Rzymie 18 II 2001 roku - XIX, Nerses Bedros (Vox Patrum, 2001)
document