Przemówienie papieża Jana Pawła II podczas spotkania z patriarchą wszystkich ormian Karekinem II w katedrze ormiańskiego kościoła apostolskiego w Eczmiadzynie 25 IX 2001 roku - II, Jan Paweł (Vox Patrum, 2002)
document